Horecavervoer

 • Zit u gezellig in een van de Maastrichtse horeca gelegenheden? Geen probleem! Waar mogelijk halen wij u netjes voor de deur op. Hiervoor zijn wij aangesloten bij TAXI-APP Maastricht. Taxi Haagmans staat voor u klaar! Download de Taxi App Maastricht en ervaar het gemak van online uw taxi te bestellen.Kijk op kan ook kijken op TaxiAppMaastricht.nl

Groepsvervoer

 • Wij vervoeren groepen snel en comfortabel naar alle gewenste locaties in binnen- en buitenland ! Vervoer personeel, groepen naar congressen, concerten, festivals, het pendelen tussen diverse evenementen. Zoekt U een oplossing voor het vervoer van VEEL mensen? Personenvervoer per touringcar? Via onze afdeling busvervoer bieden wij mogelijkheden voor dagtochten, excursies voor zakelijke relaties, e.d. Ook voor buitenlandse reizen, schoolreizen, reizen naar pretparken kunt U bij ons terecht.

Particulier vervoer

Limousine vervoer

 • Een bijzondere gelegenheid? Huur een limo! Via onze partner 
  Limburg Limo kunnen wij u luxe limousines, partybussen, trouwauto's en chauffeursdiensten aanbieden in Maastricht en heel Limburg. Wat je aankomende evenement ook is, zorg ervoor dat het je voor altijd bij blijft door naar en van de locatie te reizen in een van de gracieuze limousines.
  Als u meer wilt weten,
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rolstoelvervoer

 • Taxi Haagmans heeft jarenlange ervaring met rolstoelvervoer. Onze chauffeurs zijn uitvoerig bekend met de gecertificeerde rolstoel-vastzetsystemen. Wij zorgen op deze manier dat alle rolstoelen op een veilige manier in de bus vastgezet worden zodat we uw veiligheid goed waarborgen.
  Taxi Haagmans is de partner in individueel rolstoelvervoer.
  Dringend op zoek naar rolstoelvervoer? Wij denken graag mee! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Luchthavenvervoer

 • Met onze luchthaventservice reist u snel en comfortabel. Onnodig tijdsverlies, parkeerproblemen en het sjouwen van uw bagage behoort vanaf nu tot het verleden. Wij staan elke dag voor u klaar om uw vakantie op een onbezorgde manier te laten beginnen. Via onze afdeling luchthavenvervoer bieden wij een scherpe prijs met de taxi van en naar de luchthaven te reizen.
  Kijk hiervoor op:
  www.luchthavenvervoerlimburg.nl

 • Onze taxi’s brengen u ook naar alle naar alle verschillende treinstations en Hotels in Nederland, België en Duitsland of halen u er op. 
  Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Wij verzorgen deze luxe airportservice vanuit de regio Zuid-Limburg.